Leonore Brand

Wie ben ik?
Mijn naam is Leonore Brand.
Ik hou heel erg van in de bergen zijn. Ik ga dan ook het liefst op vakantie waar bergen zijn om lekker te hiken. Even weg van alles. Genieten van het mooie uitzicht en de stilte om je heen. Ik hou ook van stedentrips. Lekker lopen door de straten van bijvoorbeeld Londen of New York City.

In mijn vrije tijd luister ik ook graag naar muziek. Mijn lievelings band is Wilco. Wat doe ik nog meer graag, Netflixen. Sinds een tijdje doe ik ook aan hardlopen. Ik vind het belangrijk om gezond te zijn.

Ik heb jarenlang in een boekhandel gewerkt. In 2014 besloot ik het roer om te gooien en iets compleet anders te doen. Ik kreeg de kans om een website voor iemand te maken. Ik wilde niet een kant en klare website gebruiken die je alleen hoeft in te vullen. Ik vond dat zo inspirerend dat ik besloot een studie te volgen in die richting. Ik vind het leuk om iets vanaf het begin te creëren. Om Iemands idee uit te werken uitwerken tot een mooie en goedwerkende website. Ik vind het leuk om mensen te helpen.

Ik ben ook weer gaan studeren. Ik heb een aantal studies al afgerond. Ik ben bezig met cyber security en ethisch hacken.

Laten we een afpraak maken!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, stuur mij een bericht of bel mij. Ik hoor het graag!

Zoetermeer
home

website prijzen

pc hulp
over mij
portfolio

contact

Copyright © 2023 Leonore Brand
WhatsApp chat